Panda update 21 е вече факт

panda updateВчера от Google потвърдиха, че на 05.11.2012г. е бил поредният Panda update. Тъкмо се уплаших, че идва нещо грандиозно след такова затишие от страна на Google, но ето, че поредното обновление е вече факт.

Panda 21 е засегнала 1.1% от всички търсения на английски език и 0.4% от всички останали езици.

Това е двадесет и първият поред ъпдейт на този алгоритъм, като забелязваме тенденцията, че се случва горе-долу на всеки месец или на месец и половина в най-лошия (или за някои най-добрия) случай.

Така че, seo оптимизатори, стягайте се и махайте дублираното и нискокачествено съдържание докато е време, защото най-вероятно Panda 22 ще е факт през декември. Имате достатъчно време да оправите нередностите, за да сте спокойни и да не се притеснявате от наказания.

Споделете, усетихте ли труса при вас?

Добави коментар по удобен за теб начин :)

Loading Facebook Comments ...

3 Responses to Panda update 21 е вече факт

 1. Теодор казва:

  А да ни е честита. А си проверих позициите но няма и от какво да се притеснявам 🙂 дублирано съдържание нямам. Надявам се даже на някои положителни промени, но да видим 🙂 При вас как е положението?

  • Петър казва:

   Аз лично не се оплаквам. Нямам наказан сайт от панда, често наказват конкуренцията и се дигам леко полеко 🙂

   Чакам следващия пингвин с нетърпение, че тогава при мен ще е горещо 🙂

 2. Заедно с Пандата се появи и PR ъпдейт, от които може да се каже, че съм доволен. Засега не съм наказван от Панди и Пингвини, да се надяваме, че така и ще продължи 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Да не си бот? *

Предишна публикация:
bgsite2012
Номинираните в BGSite 2012

СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ И ИНТЕРВЮТО, КОЕТО ПРОВЕДОХ С ЖЮСТИН ТОМС ПО ТЕМАТА! Днес реших да публикувам една...

Затвори