Google обяви нови ъпдейти.

pandaВчера, много скоро след обявяването на възможен ъпдейт насочен срещу нискокачествените магазини, Matt Cutts хвърли „бомба“ в света на SEO-то, като обяви приближаването на три нови ъпдейта на Google алгоритми.

1. Update N1:

Cutts обяви официално, че ще има Panda Update в петък (16-ти март) или понеделник (18-ти март). Последния ъпдейт на този алгоритъм бе доста отдавна, на 22.01. Свикнали сме да виждаме Пандата през не повече от 4 седмици, като сега са минали почти осем, откакто Google я задействаха за последно. Какво може да значи това? Дали ще станем свидетели на един от най-големите ъпдейти досега с най-много засегнат сайтове? Много скоро предстои да разберем.

2. Update N2:

Cutts обяви, че по някое време през 2013г., ще има голям ъпдейт на Penguin алгоритъма. Според Кътс, ъпдейта ще е толкова голям, че това е възможно да бъде една от най-горещите теми в SEO за тази година. Последният ъпдейт от този тип, беше трети поред и беше стартиран през октомври миналата година.

3. Update N3:

След като удариха една от най-популярните мрежи за покупко-продажба на линкове – SAPE, Matt Cutts обяви, че през 2013г. ще преследват и други популярни мрежи от този тип. Така че, както повтарях много пъти, купувайте линковете ръчно, с писма до всеки сайт, от който искате линк. Не се доверявайте на подобни мрежи, защото те са лесни мишени за ъпдейтите на Google.

Какво да кажа в заключение? Стягайте сайтовете защото много скоро е вероятно SERP-а да бъде обърнат на 180 градуса.

Добави коментар по удобен за теб начин :)

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Да не си бот? *

Предишна публикация:
new site seo
Преди да срежете лентата.

Еуфория. Нетърпение. Кодът е готов. Дизайнът също. Сайтът ви е напълно функционален и след толкова труд вие нямате търпение да...

Затвори